Leasing

 • Find din perfekte bil, ansøg om leasing og underskriv din aftale alt sammen online. Betal dit depositum, og få din bil leveret til døren eller afhent den i forretningen.

 

 1. Find din perfekte bil
  Kom forbi vores forretning eller gennemse vores brugte BilPortalen biler, der er tilgængelige til at lease.

 2. Ansøg om leasing (Via Carta Leasing A/S)
  Vælg den rigtige aftale for dig. Vi hjælper dig step for step.

 3. Underskriv din aftale
  Bliv godkendt inden for kort tid, betal et depositum og underskriv alle dokumenter online.

 4. Bestil din bil aflevering
  Afhent din bil i forretningen, eller vi leverer den til din dør.

 

 

Hvorfor vælge leasing igennem BilPortalen?   

Vi har konkurrence dygtige priser, det er hurtigt og nemt, og alt forgår fuldstændig online. 

Vi imødekommer samtidig alle behov og kan derfor tilbyde fleksible leasingløsninger via vores samarbejdspartnere (Carta Leasing A/S).

 

Guide til leasing

 • Hvad er leasing?

  Leasing af en bil betyder kort og simpelt fortalt, at du lejer en bil, i stedet for at købe en. Tidligere har leasing af biler ofte været forbundet med usikkerhed og en frygt for de regninger der kan dukke op, når kontrakten er udløbet. Dog er reglerne for leasing klare og tydelige, og det er i dag både sikkert og økonomisk fornuftigt at lease sin bil.

  Grundlæggende kan man sige, at der findes to slags leasingformer. Den ene leasingform er operationel leasing og den anden leasingform kaldes finansiel leasing.

  Leasingaftaler løber normalt fra 12-36 måneder, men der findes flere forskellige muligheder, der kan tilpasses dit behov. Når der indgås leasingaftaler i Danmark, er der som regel en finansieringsvirksomhed med inde over aftalen.

 • Finansiering af din leasingbil

  Finansiel leasing består af tre dele: En ekstraordinær leasingydelse, en månedlig ydelse og en restværdi. Det er her restværdien, som adskiller den finansielle leasing med operationel leasing. 

  Når du leaser en bil hos os, bliver bilen og leasingaftalen finansieret igennem vores samarbejdspartner Carta Leasing A/S og kan ud fra deres finansieringsmuligheder, beregne det helt rigtige leasing tilbud til dig.

 • Hvad er restværdi?

  Restværdi er betegnelsen for den værdi, som man forventer, at en bil har efter endt leasingperiode. Ved leasingformer, hvor du selv skal stå for at sælge bilen (enten ved at købe den selv eller finde en køber) efter leasingaftalens udløb, er det utrolig vigtigt, at man har ramt en realistisk restværdi.

  Er restværdien ikke realistisk, kan det være svært at finde en køber til bilen – simpelthen fordi den koster mere, end den er værd. Et eksempel på dette kunne være følgende:

  RESTVÆRDI VURDERET TIL
  200.000 KRONER + MOMS
  BILEN SÆLGES TIL
  180.000 KRONER + MOMS
  LEASINGTAGER SKAL BETALE DIFFERENCEN PÅ
  20.000 KRONER + MOMS
  Hos BilPortalen hjælper vi med at sammensætte et korrekt leasingtilbud, så der ikke kommer uheldige efterregninger.

 • Hvad er forskellen på finansiel og operationel leasing?

  Finansiel leasing:

  Finansiel leasing består af tre dele: En ekstraordinær leasingydelse, en månedlig ydelse og en restværdi. Det er her restværdien, som adskiller den finansielle leasing med operationel leasing. Det skyldes, at ved finansiel leasing er det dig, som skal stå til ansvar for bilens restværdi, når leasingperioden udløber.

  Det betyder også at finansiel leasing ofte har en lavere månedlig ydelse end for eksempel operationel, da det er dig selv som står for risikoen omkring restværdien. At finansiel lease sin bil har derfor en større økonomisk usikkerhed, da det er dig der skal betale, hvis der sker noget mekanisk med bilen.

  Operationel leasing:

  Den operationelle leasingform er for dig, som gerne vil slippe for alt det bøvl der kan være ved at eje en bil. Ved operationel leasing er det eneste du skal, at betale et månedligt beløb for bilen. Alle de udgifter som der ellers vil dukke op, for eksempel ting som service, dækskifte og forsikringer, er en del af leasingkontrakten.

  Det betyder, at det er leasingselskabet, som står for alle de udgifter der bliver i forbindelse med bilens drift. Ved operationel leasing kommer der ingen uforudsete regninger i forbindelse med bilen, og når leasingperioden er slut, så er det eneste man skal at aflevere bilen, og derefter er det helt op til en selv om man vil lease en ny bil eller om man vil noget helt andet.

 • Hvornår skal jeg vælge leasing frem for køb?

  Leasing er særdeles fordelagtig ved dyre luksusbiler. Som tommelfingerregel bør du vælge leasing, hvis du køber en bil til mere end 500.000 kr. Ved priser imellem 350.000 og 500.000 anbefales det, at du regner på den enkelte bil og derigennem vurderer, hvad der bedst kan betale sig.

  En af de helt store fordele ved at lease en dyrere bil er, at du har færre penge bundet i bilen. Den dag hvor du skal af med bilen, har du desuden betydeligt flere muligheder for at sælge den, da den står uden moms og afgift, og dermed også kan sælges til udlandet.